Herinneringen

Op de pagina Herinneringen zullen wij in de loop der tijd van elk dorp en stad op het eiland Voorne-Putten en Rozenburg de oorlogsgraven, zowel militair als burger, monumenten (WW2 en later), gedenkplaten en de Stolpersteinen beschrijven.

Daarnaast zullen we ook op deze website persoonlijke documenten uit de oorlogsperiode van inwoners van Voorne-Putten & Rozenburg tonen.
 
Mocht u opmerkingen en/of aanvullingen voor ons hebben dan horen wij dat graag via info@bevijdingsfestivalbrielle.nl

Bronvermelding:

Foto's: Vermelding onder de foto's. Indien geen vermelding, dan zijn de foto's in eigendom van het Bevrijdingsfestival.

Overlijdens akten / woongegevens / arrestatie kaarten / enzovoort: Collectie Streekarchief Voorne-Putten, Stadsarchief Rotterdam, Nationaal archief, openarchief.nl.

Krantenartikelen: delpher.nl.

Teksten: De teksten zijn samengesteld uit delen van diverse sites; 4en5mei.nl, wo2slachtoffers.nl, oorlogsgravenstichting.nl. brielsnieuwsland.nl.

Diverse informatie: Stolpersteine.app, joodsmonument.nl, flensted.eu.com, raf166squadron.com.

 

Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van Stichting Bevrijdingsfestival Brielle. Door de webpagina, www.bevrijdingsfestivalbrielle.nl  te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Stichting Bevrijdingsfestival Brielle verleent u hierbij toegang tot www.bevrijdingsfestivalbrielle.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.
Stichting Bevrijdingsfestival Brielle behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Auteursrechten / intellectueel eigendom / copyright beeldmateriaal

Alle rechten van auteursrechten / intellectuele eigendom / copyright betreffende de gepubliceerde pagina’s liggen bij Stichting Bevrijdingsfestival Brielle of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Stichting Bevrijdingsfestival Brielle. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicatie en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder voorafgaande toestemming door Stichting Bevrijdingsfestival Brielle.

Stichting Bevrijdingsfestival Brielle heeft getracht de eigenaren van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Wanneer bekend is dat er rechten op foto’ s berusten zal dit bij de foto vermeld worden. Mocht u van mening zijn dat er een incorrecte bronvermelding vermeld staat, kunt u ons dit laten weten via info@bevrijdingsfestivalbrielle.nl.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Stichting Bevrijdingsfestival Brielle spant zich in om de inhoud van de webpagina's op www.bevrijdingsfestivalbrielle.nl regelmatig mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen en zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Stichting Bevrijdingsfestival Brielle aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De op www.bevrijdingsfestivalbrielle.nl geplaatste items, aangeboden door derden, worden door ons niet volledig geverifieerd maar geplaatst zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Verwachtend dat het ons aangeboden materiaal op juistheid is gecheckt. Deze items kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Stichting Bevrijdingsfestival Brielle.
Stichting Bevrijdingsfestival Brielle aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van hyperlinks waar wij naar verwijzen

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.